Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανδρουλακησ Κιναλ : Κίνημα Αλλαγής: Βγήκαν τα πρώτα «μαχαίρια» ανάμεσα στους : Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα .

Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%). Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ. 'kανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος' . Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή.

Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του . Î'νδρουλάκης: Στόχος μου να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη
Î'νδρουλάκης: Στόχος μου να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη from thecaller.gr
Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ. Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ. Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, . Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα . Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%). 'kανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος' .

Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του .

Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, . Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%). Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ. Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα . «εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο φώφη . 'kανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος' . Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 32,4% στο ερώτημα για τον καταλληλότερο ηγέτη του κιναλ. Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του .

Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%). Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ. Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ. «εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο φώφη . Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή.

Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ. Ο Νίκος Î'νδρουλάκης ξανά υποψήφιος ευρωβουλευτής με το
Ο Νίκος Î'νδρουλάκης ξανά υποψήφιος ευρωβουλευτής με το from thecaller.gr
'kανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος' . Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, . Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του . Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα . «εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο φώφη . Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ.

Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ.

Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ. 'kανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος' . Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα . «εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο φώφη . Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του . Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ. Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, . Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 32,4% στο ερώτημα για τον καταλληλότερο ηγέτη του κιναλ. Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%).

Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του . Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ. Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, .

Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ. Ευρωεκλογές 2019: Οι 42 υποψήφιοι του ΚΙΝÎ'Λ | EviaZoom.gr
Ευρωεκλογές 2019: Οι 42 υποψήφιοι του ΚΙΝÎ'Λ | EviaZoom.gr from 4.bp.blogspot.com
Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του . 'kανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος' . Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%). Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, . Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 32,4% στο ερώτημα για τον καταλληλότερο ηγέτη του κιναλ. Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ.

Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ.

Πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή κινήματος αλλαγής ( κιναλ ). 'kανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος' . Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα . Να γινει debate με ολουσ τουσ υποψηφιουσ του κιναλ. Ο ευρωβουλευτής του κιναλ νίκος ανδρουλάκης ζητάει να γίνει ντιμπέιτ με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κιναλ. Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του . «εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο φώφη . Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%). Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 32,4% στο ερώτημα για τον καταλληλότερο ηγέτη του κιναλ. Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, .

Ανδρουλακησ Κιναλ : Κίνημα Î'λλαγής: Î'γήκαν τα πρώτα «μαχαίρια» ανάμεσα στους : Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα .. «εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο φώφη . Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα . Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του . Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Στη δεύτερη θέση ο γιώργος παπανδρέου (29,2%).

Άνδρουλάκης «κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20000 μέλη και φίλους του πασοκ και της δημοκρατικής παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του  κιναλ. Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του κιναλ και οι γιώργος παπανδρέου, νίκος ανδρουλάκης, .